Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΟΚ ΄΄ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ΄΄

Οικονομική και υλική ενίσχυση στο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας ΄΄Παναγία η Οδηγήτρια΄΄ του Ι. Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γιαννιτσών προσέφερε ο Σύλλογος Φιλάθλων ΠΑΟΚ Γιαννιτσών ΄΄ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ΄΄.
Το πρωί της Δευτέρας 18 Ιανουαρίου 2016, αντιπροσωπεία μελών του Συλλόγου επισκέφθηκε τον χώρο του Ιδρύματος και παρέδωσε
στον Πρόεδρο του Ιδρύματος π.Ελευθέριο Χαραλαμπίδη υλικό και χρηματικό ποσό για τις ανάγκες του Ιδρύματος.
Η διοίκηση και τα παιδιά του Ιδρύματος εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στα μέλη του Συλλόγου, τα οποία και στο παρελθόν έχουν εκδηλώσει την στήριξή τους στο έργο που γίνεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ίδρυμα ΄΄Παναγία η Οδηγήτρια΄΄ ιδρύθηκε από τον μακαριστό π. Χαρίτωνα Χαραλαμπίδη και λειτουργεί στην πόλη των Γιαννιτσών από το 1978 χωρίς να δέχεται κάποια τακτική επιχορήγηση (κρατική ή άλλου φορέα). Σκοπός του είναι η προσφορά στέγης, τροφής και γενικά ολοκληρωμένης (υλικής και πνευματικής) φροντίδας σε άπορα, ορφανά ή εγκαταλελειμμένα παιδιά (κορίτσια) ηλικίας 3 έως 12 ετών. Το Ίδρυμα στεγάζεται σε πτέρυγα του Ενοριακού Κέντρου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Μητροπόλεως) Γιαννιτσών.