Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΄΄ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ΄΄

Όπως κάθε χρόνο, την Πρωτοχρονιά του 2015 στον Ι. Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γιαννιτσών (Μητρόπολη) τελέσθηκε η επίσημη Δοξολογία επί τη ενάρξει του νέου έτους, προεξάρχοντος του Αρχιερατικού Επιτρόπου Γιαννιτσών Πρωτοπρ. Ιωάννου Σπυρίδη και παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γ. Καρασμάνη, του Δημάρχου Πέλλας κ. Γ. Στάμκου και άλλων εκπροσώπων των τοπικών Αρχών, των Ενόπλων Δυνάμεων, των Δυνάμεων Ασφαλείας και του πιστού λαού.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας, στην Αίθουσα Τελετών του Ενοριακού Κέντρου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας ΄΄Παναγία η Οδηγήτρια΄΄ με την συμμετοχή των παιδιών του Ιδρύματος και όλων των παρευρισκομένων.

Εόρτιες ευχές στα παιδιά του Ιδρύματος και σε όλους τους παρισταμένους έδωσαν Αρχιερατικός Επίτροπος Γιαννιτσών Πρωτοπρ. Ιωάννης Σπυρίδης, ο Δήμαρχος της πόλης κ. Γρ. Στάμκος και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γ. Καρασμάνης.

Στην κατάμεστη αίθουσα περέστησαν επίσης ο Πρωτοπρ. Θεόδωρος Χατζηβασιλείου, Στρατιωτικός Ιερέας της 2ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού και οι εφημέριοι της ενορίας, εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλεως, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας κ. Π. Περδικάτσης και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.