Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ο ΕΡΑ.Σ.ΘΕ. ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη σειρά θεατρικών παραστάσεών του με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου της Ιεράς Μητροπόλεως στα Γιαννιτσά, ο Ερασιτεχνικός Σύλλογος Θεάτρου ΕΡΑ.Σ.ΘΕ. «Το Θέατρον» παρέδωσε επιταγή ύψους 4.750€ στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης.

Την Δευτέρα το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας Μητροπόλεως Γιαννιτσών, πραγματοποιήθηκε συνάντηση
εκπροσώπων του Συλλόγου με τον Σεβ. Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ και κληρικούς, μέλη της Επιτροπής του Κοινωνικού Ιατρείου της Ι. Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά την ομάδα για την διαρκή στήριξή της στο κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως και παρουσίασε τις βασικές αρχές της λειτουργίας του. Έγινε επίσης ανταλλαγή απόψεων με τα μέλη του Συλλόγου.



Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την παράδοση από την κ. Γιώτα Φλήρη εκ μέρους του Συλλόγου στον Σεβασμιώτατο επιταγής με το προϊόν των θεατρικών παραστάσεων, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των τεσσάρων χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη σημαντική οικονομική ενίσχυση του νεοσύστατου Κοινωνικού Ιατρείου της Ιεράς Μητροπόλεως στην πόλη των Γιαννιτσών, ενώ για την λειτουργία του έχει παραχωρηθεί δωρεάν διαμέρισμα από ενορίτες του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Γιαννιτσών.