Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΕΝΑΡΞΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ των ενοριακών δραστηριοτήτων της ενορίας Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών ξεκίνησαν τα δωρεάν Φροντιστηριακά Μαθήματα για παιδιά που έχουν οικονομικές δυσκολίες.

Η κατάθεση των αιτήσεων ξεκίνησε από τις 17 Αυγούστου και ολοκληρώθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου οπότε και συνεδρίασε η επιτροπή των καθηγητών για να γίνει η επιλογή των μαθητών σύμφωνα με τα ορισθέντα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 7:00 το απόγευμα τελέσθηκε Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ και τους εφημερίους της ενορίας.

Παρόντες στον αγιασμό ήταν οι εθελοντές καθηγητές, οι μαθητές όλων των τμημάτων, καθώς επίσης η τ.Ὑφυπουργὸς Ἐσωτερικῶν κα Θεοδώρα Τζάκρη και εκπρόσωπος του Δήμου Πέλλας, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό.

Ο Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους πενήντα και πλέον καθηγητές για την ανιδιοτελή προσφορά τους και ευχήθηκε σε όλους φώτιση και πρόοδο την καινούρια σχολική χρονιά. Την εκδήλωση έκλεισε ο Προϊστάμενος του Ναού, Πρωτοπρ. Ιωάννης Σπυρίδης, Αρχιερατικός Επίτροπος Γιαννιτσών, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους έδωσε πρακτικές οδηγίες στα παιδιά για την εύρυθμη λειτουργία των φροντιστηρίων.